A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Перший досвід юних волонтерів Бахмутського району

Дата: 15.12.2020 13:00
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

Група учнів Миронівської ЗОШ № 1 разом з головою Бахмутської РДА Тетяною Єрохіною привітала вихованців Парасковіївської СШ № 40, які мешкають в місті Часів Ярі, селищі Луганському та смт Миронівському.

Під час зустрічі керівник району пообіцяла дітям допомогти в організації поїздки до спеціалізованої школи https://bahmutska-rda.gov.ua/news/1606891347/, і вже 15 грудня зустріч відбулася.

9 старшокласників, які стали членами ГО «МОЛОДІЖНА ЛІГА МАЙБУТНІХ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ», втілили свою ідею в життя. Миронівська ланка Ліги майбутніх поліцейських приїхали не просто з подарунками, а й з пропозиціями щодо подальшого співробітництва. Наразі учні школи стали активними членами організації і разом з дільничним Максимом Геннадійовичем впроваджують нові проекти. Під час зустрічі обговорили формат подальшої спільної роботи. Волонтери від голови райдержадміністрації тримали солодощі та подяку за прояв турботи і початок волонтерського руху серед школярів.

Зі свого боку вихованці школи показали гостям свою невеличку виставу і провели екскурсію по закладу. Спеціалізована школа перебуває у власності Донецької облради і наразі залишається одним з найкращих закладів такого напрямку. Навіть зараз тривають роботи по завершенню термомодернізації.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора