A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Для мешканців смт Луганське буде здійснено підвіз води та надані генератори

Дата: 06.10.2020 12:45
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна не залишає поза увагою проблеми мешканців Бахмутського району. З метою дослухатися до проблем громадян та сприяти у їх вирішенні систематично проводяться особисті прийоми головою райдержадміністрації. Але дуже часто мешканці звертаються за допомогою не в дні прийому, а при виникненні проблеми.

10 домогосподарств по вулиці Скельова вже 5 днів залишаються без електроенергії, дехто вже вирішив, що людей кинули на «призволяще». Як показує практика –це не так.

На особистий прийом до Тетяни Єрохіної звернулася одна з мешканців населеного пункту Луганське Бахмутського району та розповіла про проблеми майже кожної родини.

Тетяна Іванівна уважно вислухала мешканку смт. Луганське, та повідомила , що сьогодні в тісному контакті працюють енергетики, представники цивільно-військового співробітництва та місцева влада. У зв’язку з відсутністю електропостачання виникла проблема і з забезпеченням водою, тому що у багатьох вдома працювали свердловини. Спільно з заступником Володимиром Кувикіним вирішили питання: вже завтра буде здійснено підвіз питної води. Керівник райдержадміністрації звернулася за допомогою до соціальних партнерів, ГО «Проліска», наразі розглядається питання встановлення ємності для води. Враховуючи факти частих перебоїв з електропостачанням, голова РДА звернулася до Донецької ОДА з проханням передати мешканцям вулиці генератор. Питання вирішено позитивно, таку допомогу вже надавали мешканцям Травневе в серпні (Мешканцям Травневого Бахмутського району передали генератор). Жодного разу департаменти обласної держадміністрації не залишили поза увагою проблеми населених пунктів на лінії розмежування.

Водночас продовжується робота всіх відповідних служб по забезпеченню режиму тиші для виконання ремонтних робіт по відновленню електропостачання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора