A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Кодема Бахмутського району оперативно ремонтують ФАП

Дата: 01.10.2020 13:15
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

 

Майже 80 % покрівлі будівлі фельдшерсько-акушерського пункту було відновлено за один день силами 8 загону ДПРЗ ДСНС України в Донецькій області.

Як і було заплановано (В Бахмутському районі покращать стан амбулаторій) за рахунок будівельних матеріалів обласного матеріального резерву в Кодема розпочато ремонт будівлі, яка була пошкоджена під час обстрілів. Бахмутська РДА спільно з комунальним некомерційним підприємством «ЦПМСД Бахмутської районної ради» продовжує ремонт амбулаторій на території району. До цих робіт залучаються сили ДСНС, як у даному випадку, так і міжнародні благодійні організації.

В планах не тільки ремонт покрівлі, а й внутрішні роботи. Ремонт дозволить забезпечити умови для якісного надання медичної допомоги. Певні труднощі виникають у зв’язку з відсутністю електропостачання внаслідок погодних умов, ведуться роботи по ліквідації аварії.

Наразі сьогодні ще тривають відновлювальні роботи в селищі Травневе та Гладосове. Всього силами місцевих загонів ДСНС до кінця жовтня буде відновлено 21 будинок по цим населеним пунктах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора