A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

В Бахмутському районі розпочинають ремонт ФАПу

Дата: 05.08.2020 08:07
Кількість переглядів: 718

Фото без опису

До амбулаторії в село Кодема завезли будівельні матеріали з обласного матеріального резерву.

Як і було заплановано (В Бахмутському районі покращать стан амбулаторій) Бахмутська РДА спільно з комунальним некомерційним підприємством «ЦПМСД Бахмутської районної ради» продовжує ремонт амбулаторій.  На сьогодні  до амбулаторії завезений будівельний матеріал з обласного матеріального  резерву: шифер, руберойд, цвяхи, дошка, брус та інше. Слід зазначити, що матеріал завозили зі складів Краматорська, Бахмута та Часів Яру.

Медичний заклад своїми силами та можливостями буде проводити ремонт будівлі, що значно покращить якість надання медичних послуг.

  • На сьогодні позиція Бахмутської райдержадміністрації полягає в наданні як наймога більшої допомоги медичним закладам району , а для цього ми використовуємо всі можливості. Беручи до уваги, що фінансування з районного бюджету обмежене, шукаємо альтернативні джерела. На практиці – це допомога з обласного матеріального резерву, від міжнародних організацій, спонсорська допомога. Зараз тривають перемови по відновленню важливого об’єкта медицина  в районів, сподіваємося на позитивний результат. А поки  будемо ремонтувати амбулаторії, - прокоментувала  подію голова Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора