A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Вадим Філашкін: «Понад 1000 книжок українських авторів передав громадам Донеччини — маємо популяризувати українську літературу»

Дата: 01.05.2024 16:18
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 

Голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін передав начальникам районних військових адміністрацій книги українських авторів,  які вони передадуть до пунктів незламності і гуманітарних хабів.

«Книги, які сьогодні передали, –  це не просто література, а наша зброя у війні за свідомість наших людей. Ворог витрачає шалені гроші на пропаганду, а ми маємо протиставити цьому правду. І ця правда має бути доступною для всіх охочих», – підкреслив очільник області.

Книги для наших земляків передав Центр захисту інформаційного простору України, а деякі з них були надруковані за рахунок обласного бюджету до початку повномасштабного вторгнення в рамках програми підтримки місцевого книговидання.

Ці книги розповідають про нашу історію та сучасність, дають відповіді на складні й гострі питання. «Росіяни хотіли б, щоб наші люди отримували відповіді на ці питання від них. Але у вільній частині Донеччини українська книга є –   і буде»,  – наголосив Вадим Філашкін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора