A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З НАГОДИ ДНЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Дата: 26.04.2024 09:15
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

 

 

 

 

Дорогі земляки!

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії

на Чорнобильській атомній електростанції!

 

Сьогодні 38-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС.  26 квітня 1986 року над квітучою українською землею здійнявся в небо вогонь чорнобильського радіаційного вибуху. Хмара радіоактивного пилу накрила Україну та частину Європи. Наслідки цієї катастрофи ми відчуваємо й досі.

 

Роковини Чорнобиля привертають  увагу міжнародної спільноти до ще однієї болючої теми. У 2022 році через військову агресію рф мало не повторилася трагедія світового масштабу, коли з 24 лютого до 31 березня Чорнобильська АЕС була окупована російськими військами.  Сподіваємось, що прогресивне людство допоможе стримати агресора,  всі разом захистимо від  ядерної катастрофи Україну і наш спільний дім – Землю.

 

Нестримно спливає час, але в серцях українців й досі відлуння тих трагічних подій. Ми не маємо права забувати про самопожертву героїв, які пройшли через усі кола ядерного пекла, щоб захистити життя майбутніх поколінь.

 

День  Чорнобильської трагедії – це день пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу минулого століття та вшанування героїзму працівників ЧАЕС і всіх, хто брав участь у ліквідації аварії.

 

Ми вшановуємо пам’ять усіх, хто рятував світ від смертельної загрози, чиє життя передчасно обірвала Чорнобильська трагедія.

Всім і кожному безмежна шана і вічна пам’ять…

Доземний уклін ліквідаторам, які живуть поряд з нами.

 

 

Голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                      Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора