A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПРО ГРАНТОВІ ПРОГРАМИ МОМ

Дата: 24.04.2024 14:34
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

 

Міжнародною Організацією з міграції, Представництвом в Україні (далі – МОМ) за фінансової підтримки Уряду Японії, розпочинаються грантові програми для місцевих громад та організацій, які надають допомогу ветеранській спільноті.

 

Програми як для громад так і для організацій, запроваджуються в рамках проєкту «Стійкі та інклюзивні громади в Україні» з метою згуртування українського суспільства та посилення стійкості місцевих громад через сприяння реінтеграції ветеранів, членів їхніх сімей та сімей загиблих у цивільне життя.

 

Учасники, після подання заявок на участь, пройдуть конкурсний відбір, після чого переможці отримають матеріальну допомогу до 15 000 євро та навчання для персоналу.

Більш детальна інформація про умови участі у програмах, форми заявок до подання та інструкції щодо заповнення заявок знаходиться за посиланнями:

 

для громад Грантова програма для громад від Міжнародної організації з | IOM Ukraine

https://ukraine.iom.int/uk/news/hrantova-prohrama-dlya-hromad-vid-mizhnarodnoyi-orhanizatsiyi-z-mihratsiyi-ta-uryadu-yaponiyi

 

для ветеранських організацій/установ Грантова програма для ветеранських організацій/установ від | IOM Ukraine

https://ukraine.iom.int/uk/news/hrantova-prohrama-dlya-veteranskykh-orhanizatsiy/ustanov-vid-mizhnarodnoyi-orhanizatsiyi-z-mihratsiyi-ta-uryadu-yaponiyi

 

У разі виникнення запитань просимо надсилати запити на адресу електронної пошти: IOMVeteranProject@iom.int.

 

За інформацією управління з питань ветеранської політики Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора