A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДЕРЖСЛУЖБОВЦІ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ОБЛАСНОМУ ОНЛАЙН-СЕМІНАРІ

Дата: 18.04.2024 13:40
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

 

 

18 квітня відбувся черговий семінар з актуальних питань діяльності державних органів в умовах воєнного стану, що був організований управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Донецької облдержадміністрації.

 

У навчанні взяли участь керівник апарату Бахмутської райдержадміністрації Надія Тутова та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

Під час семінару розглянули низку важливих питань: ефективне та раціональне використання коштів місцевих бюджетів усіх рівнів в 2024 році за окремими напрямами видатків, деякі питання сфери зайнятості населення та охорони праці, проведення державної реєстрації у сфері нерухомості та бізнесу.

Також учасники семінару були проінформовані про зміни в законодавстві щодо оформлення та видачі паспортних документів, їх практичне застосування в роботі ЦНАП Донецької області.

Для Донеччини надважливим є питання безпеки та захисту життя людей. З урахуванням цього були розглянуті питання організації укриття населення й персоналу в об'єктах фонду захисних споруд цивільного захисту та порядок проведення робіт щодо гуманітарного розмінування деокупованих територій та територій Донецької області, забруднених вибухонебезпечними предметами внаслідок ведення активних бойових дій.

В подальшому отримані знання з вищезазначених питань держслужбовці зможуть застосовувати на практиці під час виконання своїх службових обов’язків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора