A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Головні новини Донеччини за день

Дата: 16.04.2024 19:04
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

 

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 16 квітня. У Покровському районі 1 людина загинула і 2 поранені. У Краматорському - без жертв та руйнувань. У Бахмутському - пошкоджені приватні і багатоповерхові будівлі.

🔸Щоденно ворог обстрілює ліси Лиманщини та створює загрозу пожеж. Від березня зафіксовано 34 випадки пожеж, під час яких знищено понад 182 гектари Лиманських лісів. Боротися із займанням лісівникам допомагають вогнеборці.

🔹СБУ повідомила про підозри ще трьом зрадникам, які обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Авдіївки та Часового Яру. Їм загрожує довічне ув'язнення. Українські захисники взяли їх у полон під час боїв у березні цього року на Донеччині. СБУ задокументувала злочини щодо фігурантів справи. Їм інкримінують державну зраду.

🔸Аграрії із прифронтових та постраждалих територій зможуть безоплатно отримати насіння кукурудзи. Кожен може отримати зерна для засіву 25 гектарів. Прийом заявок триватиме до 21 квітня.

🔹Комунальники Донеччини отримали вже другу партію енергетичного оснащення. Відтепер фахівці зможуть оперативніше реагувати на аварійні ситуації в енергетиці. Перша партія надійшла місяць тому.

🔸Мова – це зброя: учасники бойових дій вдосконалюють володіння українською мовою. 11 слухачів курсу протягом тижня інтенсивно вдосконалювали свої знання з рідної мови. Навчання відбувається у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

 

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора