A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІДБУЛОСЯ ШОСТЕ ЗАСІДАННЯ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ

Дата: 12.04.2024 19:37
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

 

 

12 квітня у Чернівцях відбулося шосте засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Участь у засіданні взяли Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак, представники Уряду, органів місцевого самоврядування та начальники обласних адміністрацій.

 

Від Бахмутського району у засіданні Конгресу взяли онлайн участь перший заступник голови Бамутської райдержадміністрації Роман Большаков і начальники військових адміністрацій населених пунктів Бахмутського району.

 

До порядку денного засідання Конгресу увійшли наступні питання:

протидія безпековим загрозам, організації подолання наслідків руйнування цивільної інфраструктури;

функціонування об’єктів енергетичного комплексу України та заходи із забезпечення стабільної роботи енергетичної системи в умовах постійних ракетних обстрілів;

нова урядова політика з підтримки вітчизняного виробництва «Зроблено в Україні»;

Європейська інтеграція України та нові можливості і виклики для українських громад.

 

Учасники засідання із числа представників громад мали можливість задати представникам державної влади актуальні для них питання, обрані за результатами рейтингового онлайн-голосування на сайті Конгресу.

 

Після засідання відбувся форум «Життя регіонів в умовах війни», в рамках якого пройшли обговорення питань, напрацьованих у шести профільних комісіях при Конгресі: Європейська інтеграція України, її областей і територіальних громад, Політика безпеки, Політика Героїв та підтримки ЗСУ, Інфраструктурна політика, Гуманітарна політика, «Добре врядування».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора