A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У НОВОМУ РОЗДОЛІ НА ЛЬВІВЩИНІ НАШІ ЗЕМЛЯКИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ІНФОРМАЦІЙНІЙ ЗУСТРІЧІ З ПИТАНЬ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 12.04.2024 16:58
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

 

 

12 квітня за ініціативи Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації та за підтримки БФ «Право на захист» і Новороздільського міського центру зайнятості проведено інформаційну зустріч для ВПО, які проживають у Новороздільській  міській територіальній громаді на Львівщині.

 

Під час зустрічі обговорювалися питання працевлаштування переселенців на підприємства громади, на громадські та суспільно-корисні роботи, отримання ваучера на безкоштовне навчання та можливості перекваліфікації.

Також внутрішньо переміщені особи були проінформовані про Програму надання мікрогрантів на розвиток або створення власного бізнесу та ознайомлені з алгоритмом щодо отримання мікрогранта до 250 000 тис. грн.

За додатковою інформацією із зазначених питань в подальшому слід звертатися до спеціалістів Новороздільського міського центру зайнятості.

 

Бахмутська райдержадміністрація, районна військова адміністрація продовжує розширювати співробітництво з установами та благодійними організаціями задля сприяння соціалізації ВПО у приймаючих громадах і вирішення життєво важливих питань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора