A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ФОРУМ ОБ’ЄДНАВ ПРЕДСТАВНИКІВ ВЛАДИ І БУДІВЕЛЬНОЇ СПІЛЬНОТИ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ

Дата: 11.04.2024 16:44
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

 

11 квітня в Києві розпочав роботу Recovery Construction Forum Ukraine. Форум об’єднав представників влади і будівельну спільноту для обговорення поточних викликів галузі та ефективної координації зусиль щодо відбудови України. До  заходу залучились понад 2000 учасників: будівельні та інжинірингові компанії, виробники будівельних матеріалів, архітектурні бюро, генеральні підрядники, представники галузевих організацій та бізнесу, юридичні компанії, державні установи, представники критичної інфраструктури, міжнародні фінансові установи та фонди тощо.

 

У складі делегації від Донецької області у форумі беруть участь голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян і начальники військових адміністрацій населених пунктів Бахмутського району.

 

У рамках форуму проходять активні дискусії про відбудову країни. Учасники обговорюють наявну ситуацію та виклики, з якими щодня борються громади, проблеми та шляхи їх вирішення, програми та перспективи відновлення України. Основні теми форуму:

відбудова України: пріоритети державної політики,

пілотні проєкти з відбудови,

запуск процесів відновлення у громадах,

програми фінансової підтримки України,

міждержавна політика, залученість країн світу до відбудови,

умови партнерства та можливості співпраці у відбудові,

технічне регулювання будівництва.

 

Також учасникам форуму пропонується ознайомитися з експозицією, яка представляє якісну продукцію від надійних виробників і постачальників, сучасні технології та готові рішення для відбудови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора