A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Головні новини Донеччини за день

Дата: 07.04.2024 19:07
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

 

🔹Внаслідок ворожого обстрілу Донеччини загинули дві людини, одна поранена. Загалом, за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти області. З лінії фронту евакуйовано 383 людини, зокрема 10 дітей.

🔸На Другому Донецькому водогоні завершились ремонтні роботи. Наразі триває відновлення гідравлічної схеми магістрального водогона з подальшим  його заповненням.

🔹Донецька ОДА спільно із благодійниками надає допомогу жителям Донеччини, які через бойові дії опинились у скрутних умовах. Загалом розподілили понад 400 тонн благодійної допомоги. Крім того, передали 15 тисяч наборів  насіння овочевих культур для весняної посівної.

🔸Попри обстріли ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику у ще 15 тисячах домівок. Фахівці змогли з дозволу військових усунути низку пошкоджень мереж та повернути електрику у 17 населених пунктах прифронтової області.

🔹Дітей з прифронтових громад Покровського району відправили на відпочинок до Прикарпаття. У дорогу вирушили 44 учня Авдіївської та Покровської громад пройдуть оздоровлення в одному з санаторіїв Івано-Франківщини. Це вже третя поїздка для дітей.

 

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора