A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

НА ЗАСІДАННІ РЕГІОНАЛЬНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ і НС ОБГОВОРИЛИ НАГАЛЬНІ ПИТАННЯ В ОБЛАСТІ

Дата: 26.03.2024 18:50
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

 

26 березня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, що проходило в режимі відеоконференції під керівництвом  голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна.

 

На засіданні обговорили  проблемні питання в області: заходи із запобігання та протидії масовим пожежам влітку на території лісів і сільгоспугідь, продовження обов’язкової евакуації культурних цінностей з районів можливих бойових дій, питання облаштування, утримання та функціонування захисних споруд цивільного захисту.

 

Вадим Філашкін наголосив керівникам районних, міських, селищних і сільських адміністрацій на необхідності оперативно вирішувати проблеми, які виникають у повсякденному житті прифронтових громад.

 

Очільник області рекомендував профільним організаціям запровадити комплекс заходів із запобігання виникненню та гасіння пожеж у лісових масивах, лісозахисних насадженнях вздовж доріг і колій, на територіях сільськогосподарських угідь і об’єктів природно-заповідного фонду, інших відкритих ділянках місцевості, які перебувають у сфері їх управління. Також було доручено активізувати роботу з нарощування фонду захисних споруд цивільного захисту шляхом обстеження об’єктів підземного простору населених пунктів і встановлення швидкоспоруджувальних захисних споруд з подальшим взяттям їх на облік як «найпростіших укриттів» і «швидкоспоруджувальних захисних споруд».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора