A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Головні новини Донеччини за день

Дата: 20.03.2024 19:34
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

 

 

🔹Окупанти атакували з авіації Вугледарську громаду та вбили двох людей. Росіяни ударили по селу в обід, влучили у приватний будинок. Під завалами знайшли тіла двох чоловіків. Поранена у лікарні.

🔸Загалом, станом на ранок 20 березня росіяни 12 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Є поранені. З лінії фронту евакуйовано 706 осіб, у тому числі 62 дитини. 

🔹З тимчасово окупованої території Донеччини повернули 9-річного хлопчика. Учень змушений був відвідувати школу, яка працювала  за навчальною програмою рф. Його матері неодноразово пропонували відправити дитину «на відпочинок» у Татарстан. Проте родину вдалося переправити на вільну від окупантів територію України.

🔸У прифронтовому Часовому Ярі досі залишаються 790 людей. Наразі 90% населення громади - це люди похилого віку, які відмовляються виїжджати. До великої війни там проживало 13 тисяч громадян.

🔹У помешкання понад двох тисяч родин повернули світло. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили електропостачання у 10 населених пунктах, постраждалих через обстріли армії рф.

🔸Працевлаштувати ВПО, подати заяву, дочекатися результатів розгляду заяви та отримати кошти. Ці прості чотири кроки дозволять отримати компенсацію витрат на оплату праці за робоче місце для ВПО під час дії воєнного стану. Така програма активно реалізується для підтримки роботодавців.

🔹Українське військо шукає фахівців цивільної справи: водіїв, слюсарів, газозварників, будівельників, медиків, юристів, бухгалтерів. В залежності від спеціальності грошове забезпечення складає від 21 тис. грн до 121 тис грн. на першому році служби.

 

За матеріалами сайту Донецької облдердалміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора