A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДЛЯ ПОШУКАЧІВ РОБОТИ

Дата: 20.03.2024 14:59
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

 

 

20 березня фахівці Донецького обласного центру зайнятості провели презентаційну онлайн-зустріч пошукачів роботи з представниками Маріупольського районного терцентру комплектування та соціальної підтримки. Учасників заходу ознайомили з вакансіями у військових частинах, умовами проходження служби за контрактом та мобілізацією. До зустрічі долучилися понад 100 безробітних, які мають відповідний до замовлення військового підрозділу фах.

Наразі триває набір за цивільними спеціальностями, такими як водії, слюсарі, газозварники, будівельники, медичні фахівці, юристи бухгалтери та інші. В залежності від спеціальності грошове забезпечення складає від 21 тис. грн до 121 тис грн. на першому році служби.

Представники терцентру комплектування докладно розповіли про особливості прийому на службу, які залежать від досвіду, знань і можливостей кандидата.

Крім того, присутніх поінформували про соціальні пільги і гарантії та державні програми підтримки військовослужбовців, можливість кар’єрного росту та навчання у військових навчальних закладах тощо.

Захід проведений в рамках реалізації меморандуму про співпрацю між Міністерством оборони України та Державним центром зайнятості.

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора