A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Головні новини Донеччини за день

Дата: 19.03.2024 20:12
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

 

🔹На Донеччині станом за минулу добу одна людина загинула, ще п'ятеро поранені. Під удар окупантів потрапив Волноваський, Покровський, Краматорський та Бахмутський райони. Пошкоджені житлові багатоповерхівки та приватні будинки.

🔸Вздовж лінії фронту у Донецькій області залишаються близько 64 тисяч людей. Вночі росіяни двома балістичними ракетами атакували Селидове — поранили 4 людини, пошкодили 24 будинки.

🔹Майже 2 тисячі родин на Донеччині мають світло у своїх помешканнях. Відновити електропостачання бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося у 5 населених пунктах, що постраждали через бойові дії. Фахівці компанії розпочинають ремонти одразу, щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт.

🔸З Нідерландів до українського Краматорська. Місцевий водоканал отримав гуманітарну допомогу з північної країни. WaterWorX передали   стаціонарні модульні споруди для хіміко-бактеріологічної лабораторії КВП «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ». У 2024 році декілька об'єктів комунального підприємства постраждали від ворожих обстрілів, у тому числі і лабораторія.

🔹Про перерахунок допомоги по безробіттю у разі припинення реєстрації безробітного. Перерахунок може здійснюватися за заявою особи. Її необхідно подати до центру зайнятості, в якому людина була зареєстрована в статусі безробітного.

🔸Скелелазка з Донеччини Ксенія Горєлова – срібна призерка етапу молодіжного Кубку Європи в Любліні. У польському місті Люблін 17 березня відбувся перший у 2024 році етап молодіжного Кубку Європи зі скелелазіння у виді «швидкість», що передбачає підйом на вертикальну стінку за мінімальний час.

 

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора