A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Гранти для ветеранів – можливість розпочати або розвинути власний бізнес

Дата: 26.01.2024 09:17
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

 

 

Гранти для ветеранів та членів їхніх сімей є чудовою можливістю адаптуватися до мирного життя та розпочати власну справу.

За проєктом «єРобота» військовослужбовці, які мають бажання займатися підприємництвом або ж розвивати свій бізнес після повернення до цивільного життя, особи з інвалідністю внаслідок війни та члени їх сімей можуть отримати грантові кошти. Обов'язкова умова - створення нових робочих місць. Програмою передбачається надання грантів у розмірах:

до 250 тис. грн - для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, зареєстрованих як ФОП, члена їх сім’ї за умови створення одного робочого місця;

від 250 тис. до 500 тис. грн - для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, зареєстрованих як ФОП, члена їх сім’ї за умови створення двох робочих місць;

від 500 тис. до 1 млн грн - для учасника бойових дій та/або особи з інвалідністю внаслідок війни, які зареєстровані як ФОП не менше ніж 3 роки, за умови створення чотирьох робочих місць.

Для втілення бізнес-ідеї потрібно виконати прості кроки:

1. Заповнити заявку на порталі «Дія» https://t1p.de/ejw2u

2. Скласти бізнес-план https://t1p.de/ft8y1

3. Пройти перевірку ділової репутації та співбесіду в регіональному центрі зайнятості.

Більш детально щодо грантів на створення і розвиток ветеранського бізнесу за посиланням: https://bit.ly/47OFBUC

Консультації щодо механізму отримання грантів можна отримати, зателефонувавши до call-центру Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.

 

За матеріалами сайту Донецької облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора