A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.01.2024 10:00
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

 

Шановні мешканці Бахмутського району! Дорогі земляки!

 

Вітаю вас із Днем Соборності України!

 

Сьогодні важливий день для кожного, хто вважає себе патріотом України, захищає її суверенітет і цілісність, відданою працею примножує її здобутки та економічну міць.

Цього дня у 1918 році було проголошено незалежність Української Народної Республіки, а 22 січня 1919 року був ухвалений Акт злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який фактично об’єднав український народ і землі, розділені історією та кордонами інших держав.

День Соборності України символізує єдність українців, засвідчує цілісність Української держави, сповідування єдиної національної ідеї. Проте соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради нашого майбутнього.

 

Нині Україна продовжує боротьбу за незалежність і єдність. Радянська та російська пропаганда намагалися роз’єднати українські регіони, створюючи уявлення про різницю серед українців. Проте в сучасному спротиві російській агресії увесь світ побачив єдність і спільне прагнення українців жити у вільній країні, яка сама визначає своє майбутнє.

І сьогодні ми з вами не лише свідки, але й учасники праведної боротьби українського народу за нашу єдину, соборну і незалежну Україну. На фронті, у своїх громадах чи в  евакуації в різних регіонах країни ми разом боремося з окупантами. Ми згуртовані, як ніколи! Завжди пам’ятаймо – в єдності наша сила!

 

НАША ВІРА В ПЕРЕМОГУ НЕЗЛАМНА І НЕПОХИТНА!

 

НАША ЄДНІСТЬ – НАША ЗБРОЯ!

 

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                                 Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора