A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ, РЕЛІГІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ: ПОДБАЙТЕ ПРО БЕЗПЕКУ ПІД ЧАС СВЯТКУВАННЯ ВОДОХРЕЩА!

Дата: 05.01.2024 18:48
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

 

 

6 січня в Україні відзначають Хрещення Господнє або Богоявлення. У народі це свято відоме як Водохреща, яке традиційно збирає велику кількість вірян через проведення богослужінь у культових спорудах і релігійних обрядів на водоймах.

 

НАГАДУЄМО!

В умовах воєнного стану відповідно до вимог військового командування щодо заборони проведення масових заходів неприпустимо скупчення людей під час проведення богослужінь, релігійних обрядів і церемоній.

 

Релігійним організаціям Бахмутського району рекомендовано під час святкування Водохреща проводити богослужіння онлайн і не допускати скупчення громадян у культових будівлях і на прилеглих територіях під час проведення богослужінь, релігійних обрядів, церемоній та процесій. Відповідно до вимог військового командування заборонено масове відвідування водойм на території громад Бахмутського району під час святкування Водохреща.

 

Шановні мешканці Бахмутського району!

 

Через повномасштабну збройну агресію рф проти України на території Бахмутського району тривають активні бойові дії,  що становить реальну загрозу життю та здоров’ю цивільних і в будні дні, і на свята.

 

У день святкування Водохреща подбайте про власну безпеку та безпеку ваших рідних! Будьте відповідальні! Бережіть життя своє та близьких людей!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора