A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

НА ОБЛАСНІЙ НАРАДІ ОБГОВОРИЛИ МЕХАНІЗМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ В УМОВАХ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАННЯ В ДИСТАНЦІЙНОМУ ФОРМАТІ

Дата: 27.12.2023 18:12
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 

 

27 грудня перший заступник голови Бахмутської райдержадміністрації Роман Большаков узяв участь у онлайн-нараді щодо  механізмів забезпечення якості освіти в умовах організації навчання в дистанційному форматі, яку за участі заступників керівників військових адміністрацій та керівників органів управління освітою провела заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна.

 

Під час наради вона наголосила на основних аспектах, на які можна і необхідно впливати – це технічне забезпечення освітнього процесу, використання ефективних прийомів і методів під час організації дистанційного навчання, всебічна підтримка школярів і освітян, зокрема тих, хто залишається на території громад.

 

Учасники наради були проінформовані про результати вивчення рівня сформованості предметних компетентностей в учнів 9, 11 класів закладів загальної середньої освіти області, проведеного Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. Крім того, обговорювалися результати аналізу роботи освітніх консультаційних пунктів у територіальних громадах області та необхідність збільшення охоплення освітніми консультаціями та психологічною підтримкою дітей, які залишаються у громадах.

 

Також на нараді розглянули питання забезпечення учасників освітнього процесу комп’ютерною технікою, підручниками та обговорили стан реалізації заходів, проєктів із облаштування укриттів у закладах освіти в 2023 році.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора