A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

НА ДОНЕЧЧИНІ ЗАБЕЗПЕЧЕНО БЕЗПЕРЕБІЙНУ РОБОТУ ПУНКТІВ НЕЗЛАМНОСТІ ТА ПРОДОВЖУЄ ДІЮ ЗАБОРОНА ВВЕЗЕННЯ АЛКОГОЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Дата: 26.12.2023 14:15
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

 

 

 

26 грудня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у робочій нараді під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна, на якій були розглянуті питання функціонування пунктів незламності та недопущення випадків торгівлі алкогольною продукцією на території області.

 

На нараді обговорювалися проблемні питання забезпечення пунктів незламності генераторами, паливо-мастильними матеріалами, іншим необхідним обладнанням та устаткуванням, а також недопущення випадків торгівлі алкогольною продукцією.

 

Вадим Філашкін зазначив, що на території області всі пункти незламності працюють у цілодобовому режимі та постійно приймають населення. Він підкреслив: «Безперебійне функціонування пунктів незламності є запорукою більш комфортного проходження зимового періоду в області, враховуючи можливі атаки російської федерації на енергетичну систему країни. Через те, що Донецька область знаходиться в зоні проведення активних бойових дій, ми маємо в цей важкий час залучити всі сили, щоб покращувати життя нашого населення».

 

Про результати роботи щодо недопущення торгівлі алкогольними напоями проінформував начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області Руслан Осипенко. За його інформацією, за 2023 рік на блокпостах нарядами СРПП, нарядами поліції у приміщеннях «Нової пошти» й іншими нарядами поліції, а також у торгівельних закладах зареєстровано 4531 факт вилучення алкогольної продукції, вилучено 535 278 літрів алкогольних напоїв на суму понад 50  мільйонів гривень. За фактом порушення правил обігу спирту та тютюнових виробів з початку року за ст. 204 КК України було порушено 66 кримінальних проваджень, з яких 7 пов’язані з тютюновими виробами, 59 – з алкогольними напоями та спиртом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора