A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДТЕК Донецькі електромережі зміг відновити світло для 15,8 тисяч родин за 2 доби

Дата: 24.12.2023 13:31
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

 

 

У суботу та неділю фахівці ДТЕК Донецькі електромережі продовжували ремонти ліній та обладнання, знеструмлених як через бойові дії, так і через негоду. Світло вдалося відновити у 47 населених пунктах. Електрика повернулася у домівки 15,8 тисяч родин. Попри важку ситуацію з обстрілами на Донеччині, енергетики продовжують відновлення мереж та обладнання. 

22 та 23 грудня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі продовжували відновлення мереж після обстрілів. За 2 дні вдалося відновити електропостачання 19 населених пунктів, знеструмлених через активні бойові дії. Оселі 17,4 тисяч родин зі світлом. Ситуація на Донеччині залишається дуже складною. Обстріли продовжують руйнувати енергоінфраструктуру регіону.

Тривали й відновлення мереж після масштабної негоди. За 2 дні енергетики змогли повернути електрику у 28 населених пунктів: 24 повністю та 4 частково. Це дало змогу відновити електропостачання для 8,3 тисяч родин, чиї домівки були знеструмлені через аномальні погодні умови.

Енергетики продовжують працювати над відновленнями. Роботи ускладнюються постійними обстрілами регіону та значними масштабами пошкоджень. Є лінії, де дерева та обмерзання повалили понад 20 опор – такі ремонти потребують більше часу.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора