A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ

Дата: 15.12.2023 20:09
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

 

 

 

15 грудня у Львові під головуванням Президента України
Володимира Зеленського відбулося засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

У засіданні Конгресу взяли участь голова Бамутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян і начальники військових адміністрацій населених пунктів Бахмутського району.

Володимир Зеленський, відкриваючи засідання, зазначив: «На цьому засіданні нашого регіонального Конгресу – Конгресу наших українських громад – ми з вами приділимо максимальну увагу ситуації на місцях: у різних областях України, у різних наших громадах. Але хочу звернути увагу кожного й кожної зараз на те, що життя держави, життя будь-якої громади, життя кожної людини є одним і тим самим життям України – життям, яке ми маємо захищати і маємо захистити від агресії Росії… Тому головне завдання – оборона нашої держави».

На засіданні був представлений звіт за результатами виконання рішень Конгресу, засідань Президії Конгресу та засідань членів Конгресу від областей, що відбулись у 2023 році. В центрі обговорення постали питання, що стосуються стану реалізації та перспектив державних програм підтримки регіонів, які найбільш постраждали внаслідок агресії рф,  програми прикордонного співробітництва Interreg Next на період 2021-2027 років у контексті інтеграції України до ЄС.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора