A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

НА ДОНЕЧЧИНІ ПРОВЕДЕНІ ШТАБНІ НАВЧАННЯ НА ВИПАДОК ЕКСТРЕНИХ СИТУАЦІЙ У ЗВ'ЯЗКУ З ПОГІРШЕННЯМ ПОГОДНИХ УМОВ

Дата: 15.12.2023 14:10
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

 

 

15 грудня під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна пройшли регіональні командно-штабні навчання на випадок погіршення погодних умов і перебоїв з електрикою.

 

У навчаннях узяв участь голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян.

 

Учасники навчань обговорили алгоритм дій на випадок погіршення погодних умов на Донеччині, зокрема, блокування ключової дороги на півночі області через снігові замети.

 

У випадку негоди патрульна поліція готова виставити 4 наряди, які перекриють рух і перенаправлятимуть водіїв на об’їзні дороги, а вантажівки — у місця відстою. Комунальні служби негайно почнуть встановлювати відповідні тимчасові дорожні знаки.

 

Служби, відповідальні за питання цивільного захисту, готові виставити пункти обігріву: 2 мобільні модуля і 2 намети для водіїв, які потраплять у затор. На одному з блокпостів чергуватимуть парамедики.

 

Також Вадим Філашкін дав розпорядження додатково перевірити стан техніки та якість посипальних матеріалів з метою уникнення затримок із реагуванням. Зараз в області є 20 комбінованих дорожніх машин, 2 грейдери, 1 трактор і 4 навантажувачі.

 

«Усі ці питання ми вже обговорювали на комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тож сьогодні вже маємо бути готові до будь-якого розвитку подій»,  –  зазначив Вадим Філашкін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора