A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

СЕРГІЙ КАЛЬЯН ПРИВІТАВ ПРЕДСТАВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТА ВІДЗНАЧИВ РОБОТУ НАЧАЛЬНИКІВ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 11.12.2023 17:42
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

 

З нагоди Дня місцевого самоврядування голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян привітав зі святом представників органів місцевого самоврядування та відзначив роботу начальників місцевих військових адміністрацій Бахмутського району.

Очільник району висловив вдячність за плідне співробітництво в умовах воєнного стану. Місцеве самоврядування ніколи не стикалося з викликами, які постали перед територіальними громадами Бахмутського району внаслідок повномасштабного вторгнення рф.

Місцеве самоврядування району продовжує свою роботу: у співпраці з районною владою, благодійними організаціями та волонтерами, рятувальниками і військовими організовує евакуацію цивільного населення, доставку та видачу гуманітарної допомоги мешканцям, які залишилися вдома, і тим, хто тимчасово оселився у більш безпечних регіонах.

За плідну і сумлінну працю, активну громадянську позицію, високий професіоналізм, патріотизм і працю на благо процвітання добра і миру в Україні Сергій Кальян вручив представникам органів місцевого самоврядування та начальникам військових адміністрацій району Подяки Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора