A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІЧНА І СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ

Дата: 11.12.2023 14:02
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

 

На 43-му році життя загинула наша землячка – волонтер Тетяна Олександрівна Міллард (Дегтярьова).

 

Тетяна народилася в селі Серебрянка Бахмутського району, згодом з рідними жила в Сіверську, потім в Бахмуті. Отримала педагогічну освіту, освіту психолога та мануального терапевта.

 

З 2013 року Тетяна проживала в Англії, та думками була з Україною. З першого дня повномасштабного вторгнення рф в Україну вона вирішила допомагати своїм землякам, пораненим, воїнам ЗСУ.

Спочатку займалася збором медикаментів, одягу, продуктів для населення та переправленням гуманітарної допомоги через кордон. Разом із чоловіком купували автівки, збирали кошти для допомоги людям на Сході України й ЗСУ. Завдяки їй доставлялася гуманітарна допомога мешканцям Сіверської, Бахмутської, Часовоярської громад, військові шпиталі та лікарні району отримували гуманітарну медичну допомогу.

 

У 2023 році Тетяна стала співзасновником благодійного фонду. Проте   також хотіла працювати і як медик: займатися реабілітацією поранених, тому пройшла курс тактичної допомоги і разом з командою зайнялась медичною евакуацією.

 

Після перебування упродовж 4 місяців на фронті Тетяна повернулась до Англії, щоб побути з родиною, відновитись і заробити гроші  на нову автівку. Купила машину і знову рушила на Донеччину. Вона не доїхала до місця призначення  100 кілометрів…

 

Керівництво і колектив Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації висловлюють рідним і близьким Тетяни Олександрівни Міллард глибокі співчуття з приводу непоправної втрати.

Світлий спомин про неї назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, усіх, кого врятувала, кому допомогла. 

 

Вічна і світла пам’ять…

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора