A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

РАЗОМ ПРАЦЮЄМО ТА НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ!

Дата: 07.12.2023 14:23
Кількість переглядів: 64

 

 

Фото без опису

 

В умовах воєнного стану завдяки ефективній взаємодії та співробітництву органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у Бахмутському районі  вирішуються важливі питання, що стосуються обороноздатності територій, безпеки цивільного населення, задоволення нагальних потреб людей, які залишились у громадах району, й тих, хто виїхав на безпечніші території.

За підвищення обороноздатності території району Торецька міська військова адміністрація нагородила голову Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна та першого заступника голови Бахмутської райдержадміністрації Романа Большакова пам’ятною медаллю «За оборону м. Торецьк».

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, активну громадську діяльність і внесок у справу зміцнення оборонної могутності держави голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян нагороджений почесною Грамотою Сіверської міської військової адміністрації, також йому та Роману Большакову вручені цінні подарунки.

Разом працюємо та наближаємо нашу Перемогу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора