A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРІВ

Дата: 25.11.2023 10:05
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

 

Шановні мешканці Бахмутського району!Дорогі земляки!

 

 

Сьогодні, у День  пам’яті жертв голодоморів, ми вшановуємо память заморених голодом українців.

 

Ставши масштабною національною трагедією, голодомор трьома потужними хвилями прокотився по Україні: голодомор 1921-1923 років,  Голодомор 1932-1933 років – геноцид українського народу та голодомор 1946-1947 років.

 

В умовах повномасштабної війни рф проти України ми з вами стали свідками, як через дев’яносто років після Голодомору-геноциду проти українців знову застосовують геноцидні практики. Нині рф переслідує ту ж саму мету, що й під час Голодомору 1932–1933 років – знищення української нації. Як і тоді, рф прагне зламати волю українців до спротиву й для цього кидає проти України весь свій терористичний арсенал.

 

Ми маємо чітко розуміти, що наша спільна пам’ять про Голодомор стосується не тільки минулого українського народу, але також має важливий сенс у нашому сьогоденні. Наш людський та громадянський обов’язок – зробити все, аби пам'ять про жертв голодоморів була живою для нинішніх і прийдешніх поколінь, щоб ніколи в майбутньому не допустити повторення такої трагедії на українській землі.

 

Тож звертаюсь до вас, дорогі земляки: сьогодні, 25 листопада, о 16.00 долучимось до Загальнонаціональної хвилини мовчання та запалимо свічки пам'яті. Вшануємо світлу пам’ять українців, які стали безвинними жертвами голодоморів.

 

Вічна їм пам’ять…

 

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо.

 

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                    Сергій КАЛЬЯН           

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора