A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У ДНІПРІ СЕРГІЙ КАЛЬЯН ПРОВІВ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ІЗ ЧИСЛА ВПО З БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 23.11.2023 12:20
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

 

 

23 листопада у Дніпрі голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян провів прийом громадян із числа внутрішньо переміщених осіб з Бахмутського району.

На прийом, що проходив у Консультативно-координаційному центрі підтримки населення «Бахмутський район єднає м. Дніпро», звернулись мешканці Званівської громади. Серед порушених питань людей найбільше турбує питання забезпечення тимчасовим житлом. Вони попросили допомогти у поселенні в місцях компактного проживання для переселенців.

Сергій Кальян узяв розгляд цього питання на особистий контроль; відповідальним особам Бахмутської райдержадміністрації доручено провести збір і опрацювання інформації з даного питання для його позитивного вирішення. Мешканці Званівської громади висловили вдячність очільнику району за увагу до їхніх проблем і всебічну підтримку в подоланні труднощів воєнного часу.

Сьогодні Сергій Кальян також провів робочу зустріч з представником Благодійного фонду Global Empowerment Mission (GEM), під час якої були обговорені питання подальшої співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора