A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 19.11.2023 09:34
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

 

Шановні хлібороби, механізатори, тваринники,

працівники і ветерани агропромислового виробництва Бахмутського району!

 

Щиро вітаю вас з професійним святом –

Днем працівників сільського господарства!

 

Ваш внесок в економічну міць країни вагомий та безцінний. Ви – наша гордість. Велика подяка всім працівникам агропромислового комплексу Бахмутського району за відданість обраній справі, багаторічну сумлінну працю, любов і повагу до рідної землі.

Війна внесла свої корективи у ваше життя. Працівники сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств стали до лав Збройних Сил України та територіальної оборони, приєдналися до волонтерського руху. Деякі сільгосппідприємства району були релоковані та продовжують працювати в інших регіонах країни. 

Ви нищите ворога на фронті, захищаєте Україну від рашистської навали, у своїх громадах чи в евакуації допомагаєте землякам долати труднощі воєнного часу й тим самим разом з усім українським народом наближаєте нашу Перемогу.

Україна переможе, й ви повернетесь до мирної праці.

 

У день вашого професійного свята бажаю вам завжди бути при доброму здоров’ї,  довгих років життя в любові  та злагоді  під мирним небом на благословенній українській землі. Нехай втілюються в життя ваші професійні плани на благо рідної землі та людей, які на ній живуть і працюють.

 

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 

З повагою та вдячністю,

голова Бахмутської  райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                       Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора