A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У ВІННИЦІ ТА ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ РОДИНИ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ З БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ З МІГРАЦІЇ

Дата: 21.10.2023 10:19
Кількість переглядів: 181

Фото без опису

 

Цього тижня Консультативно-координаційний центр підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця отримав від Міжнародної організації з міграції (МОМ) чергову партію   непродовольчої гуманітарної допомоги. Це дозволило забезпечити  санітарно-гігієнічними наборами ті  родини переселенців з Бахмутського району, які нещодавно зареєструвалися в Центрі підтримки та ще не отримували їх.

 

Працівники Центру підтримки прагнуть, аби  гуманітарна допомога була доставлена громадянам вразливих категорій населення, які за різних обставин не мають можливості особисто отримати її у Вінниці. Отже, сім'ям ВПО, які проживають у Вінницькій області, санітарно-гігієнічні набори відправлені поштою.

 

Щиро дякуємо Міжнародній організації з міграції за плідну співпрацю та допомогу переселенцям з Бахмутського району, а також вдячні Вінницькій міській раді за надане для роботи приміщення. Окрема подяка нашим активним, небайдужим землякам, які розвантажили машину та допомогли відправити посилки поштою.

Разом значно легше долати труднощі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора