A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» запрошує долучитись до двох корисних онлайн-платформ, які сприяють активному діалогу, підтримці та обміну досвідом серед Рад ВПО

Дата: 20.10.2023 19:33
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

 

 

Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» запрошує  долучитись до двох корисних онлайн-платформ, які сприяють активному діалогу, підтримці та обміну досвідом серед Рад ВПО:

 

https://www.facebook.com/IDPCouncils – надійне джерело актуальних новин, інформаційних матеріалів та корисних ресурсів для Рад ВПО та переселенців.

 

https://www.facebook.com/groups/idpouncilsgroup – платформа для обговорення важливих питань, де можливо поділитись історіями, викликами та досягненнями, а також знайти підтримку та розуміння серед колег та колежанок з інших Рад ВПО.

 

Активний вклад та участь у цих платформах сприятиме формуванню стійкої та експертної спільноти, яка разом зможе ефективно підтримувати ВПО в Україні.

 

Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» запрошує на вебінар: “Забезпечення рівних прав ВПО та місцевих жителів громади»,  який відбудеться 25.10.2023. Зареєструватись на вебінар та отримати інформацію щодо порядку денного можливо за наступним посиланням:
Вебінар [Реєстраційна анкета і порядок денний]

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора