A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

НА ЗАСІДАННІ РОБОЧОЇ ГРУПИ «ПІДТРИМКА ДІТЕЙ» РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ ТА ПРОВЕДЕННЯ РІЗДЯНИХ, НОВОРІЧНИХ ЗАХОДІВ І ОРГАНІЗАЦІЇ ВРУЧЕННЯ ДІТЯМ ДОНЕЧЧИНИ СОЛОДКИХ ПОДАРУНКІВ

Дата: 20.10.2023 14:56
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

 

 

20 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян і перший заступник голови райдержадміністрації Роман Большаков узяли участь у засіданні робочої групи «Підтримка дітей» Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації, що проходило під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної.

 

На засіданні розглянуті питання щодо належної підготовки та проведення різдвяних і новорічних заходів, вручення солодких подарунків дітям Донеччини, які проживають на території області та які через військову агресію рф були евакуйовані до більш безпечних регіонів України.

 

У Бахмутському районі з 6 територіальних громад 19 547 дітей евакуйовані за межі Донецької області. На теперішній час 240 дітей залишаються у Торецькій громаді, де продовжується евакуація дітей на безпечніші території.

 

З огляду на вищезазначене на території району не проводитимуться для дітей святкові заходи до Дня Святого Миколая, Різдва та Нового року. Планується проведення святкових заходів на базі центрів підтримки населення Бахмутського району, освітніх хабів і культурних просторів громад, які діють у різних регіонах України.

 

Уже проведена робота з уточнення чисельності дітей в розрізі громад і в цілому по району. На сьогоднішній день 1 182 дитини належать до пільгових категорій, які особливо потребують соціальної підтримки і допомоги. З них – 37 дітей віком до 2 років, 155 – віком 3-6 років і 990 – віком 7-17 років.

Також опрацьована інформація щодо місця проживання всіх дітей району, що дозволить вирішити питання адресної доставки солодких подарунків нашим юним землякам.

 

Попри всі труднощі воєнного часу головний обов’язок дорослих – зробити так, щоб кожна дитина відчувала увагу до себе і турботу, особливо у дні різдвяних і новорічних свят.

За результатами проведення засідання були надані відповідні доручення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора