A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

НА ОБЛАСНІЙ НАРАДІ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ УВІЧНЕННЯ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ ТА ЗБЕРЕЖЕННЯ ОБ’ЄКТІВ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ

Дата: 19.10.2023 14:50
Кількість переглядів: 64

 

Фото без опису

 

19 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян і перший заступник голови райдержадміністрації Роман Большаков узяли участь у нараді з питань увічнення пам’яті захисників і захисниць України, що проходила під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної.

 

На нараді обговорювалися питання створення Алей слави, секторів військових поховань, визначення пам’ятних місць, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних і інформаційних дощок. Шанування подвигу захисників та захисниць України, увічнення пам’яті про них є вкрай важливим завданням, яке постає перед органами влади та громадськими організаціями.

 

На сьогоднішній день  108 об’єктів культурної спадщини Донеччини зазнали руйнації або пошкодження внаслідок воєнних дій, у зв’язку з чим було наголошено, що збереження об’єктів культурної спадщини є архіважливим.

Також були розглянуті питання про здійснення заходів щодо дотримання вимог законодавства України у сфері охорони культурної спадщини.

 

За підсумками наради надані відповідні рекомендації та доручення щодо подальшої роботи з питань увічнення пам’яті захисників і захисниць України, збереження об’єктів культурної спадщини та дотримання чинного законодавства у сфері охорони культурної спадщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора