A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

СЕРГІЙ КАЛЬЯН ПРОВІВ РОБОЧУ НАРАДУ З НАЧАЛЬНИКАМИ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 09.10.2023 11:01
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

 

 

9 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян провів робочу нараду з начальниками військових адміністрацій населених пунктів Бахмутського району.

Під час наради обговорили безпекову та соціально-економічну ситуацію на території району. Сергій Кальян підкреслив, що на сьогоднішній день підготовка громад до опалювального періоду 2023-2024 років – це одне з пріоритетних завдань місцевих органів влади. В умовах відсутності газопостачання та електрики актуальним є забезпечення мешканців різними видами твердого палива: деревиною паливною, пелетами, брикетами, вугіллям. Задля успішного вирішення цього питання важливо об’єднати зусилля районної влади та органів місцевого самоврядування у пошуку можливих джерел постачання палива для населення, яке залишається зимувати на території району.

Також обговорювалися питання забезпечення мешканців прифронтових населених пунктів гуманітарною допомогою: питною водою, продуктами харчування та речами першої необхідності.

За підсумками робочої наради за всіма питаннями, що були розглянуті, надані відповідні доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора