A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

У КОНСУЛЬТАТИВНО-КООРДИНАЦІЙНОМУ ЦЕНТРІ ПІДТРИМКИ НАСЕЛЕННЯ «БАХМУТСЬКИЙ РАЙОН ЄДНАЄ М. ДНІПРО» ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ НАЧАЛЬНИКА ЧАСОВОЯРСЬКОЇ МВА СЕРГІЯ ЧАУС З МЕШКАНЦЯМИ ЧАСОВОЯРСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 06.10.2023 18:07
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

 

 

6 жовтня у Консультативно-координаційному центрі підтримки цивільного населення «Бахмутський район єднає м. Дніпро» відбулася зустріч начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чаус з мешканцями Часовоярської громади, під час якої він провів прийом громадян з нагальних питань і поспілкувався з земляками.

 

Користуючись нагодою, Сергій Чаус вручив в.о. директора Часовоярського центру дитячої та юнацької творчості Оксані Василенко за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, ініціативність і з нагоди Дня працівників освіти Грамоту Часовоярської міської військової адміністрації.

 

До очільника громади у земляків  було чимало питань. Людей турбує майбутнє їхнього рідного міста Часів Яр. Сергій Чаус запевнив, що після нашої перемоги підприємства міста планують відновити свою роботу. Часовоярці також висловили вдячність йому та іншим працівникам Часовоярської МВА, які продовжують виконувати свої обов’язки безпосередньо на території Часовоярської громади: за підтримки Бахмутської РДА, районної військової адміністрації, у співпраці з благодійниками і волонтерами забезпечують мешканців питною водою, хлібом, продуктами й іншими товарами першої необхідності, а також піклуються про переселенців, надсилаючи їм допомогу Новою поштою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора