A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

НА ОБЛАСНІЙ НАРАДІ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ІНЖЕНЕРНОГО ТА ФІЗИЧНОГО ЗАХИСТУ ОБ’ЄКТІВ КРИТИЧНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ЕНЕРГЕТИЧНОГО СЕКТОРУ

Дата: 05.10.2023 19:11
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

 

5 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у нараді з питань організації інженерного та фізичного захисту об’єктів критичної інфраструктури енергетичного сектору, що проходила під головуванням в.о. голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Ігоря Мороза.

 

На нараді розглянуті питання щодо посилення охорони та оборони об'єктів критичної інфраструктури та їх інженерного захисту, збільшення кількості габіонів й інших засобів інженерного захисту. Також учасники наради обговорили питання захисту будівель і споруд водопровідно-каналізаційного господарства. 

 

 – За досвідом минулого року всі ми добре знаємо, що ворог чинитиме енергетичний терор, намагаючись залишити наші міста без світла та тепла. Тому вже зараз ми готуємось до того, аби негативні наслідки обстрілів були мінімальними. Всі керівники громад чудово розуміють велику відповідальність перед мешканцями області, а тому захист критичної інфраструктури є для нас однією з першочергових задач,  – наголосив Ігор Мороз.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора