A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІДБУЛАСЬ ОБЛАСНА НАРАДА З ПИТАНЬ ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ ТА ЗЛОВЖИВАННЮ СЛУЖБОВИМ СТАНОВИЩЕМ

Дата: 05.10.2023 17:10
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

 

5 жовтня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у нараді з питань протидії корупції та зловживанню службовим становищем, яку в.о. голови Донецької облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз провів з  регіональними керівниками СБУ, НАЗК, НАБУ, Національної поліції, іншими задіяними структурами та очільниками військових адміністрацій області.

 

«Одне із важливих питань для держави та Донеччини в умовах воєнного стану – це протидія корупції та зловживанню службовим становищем»,  –  наголосив Ігор Мороз.

 

Очільник області зазначив, що від сьогодні всі будуть під пильним наглядом ОВА, профільних органів і керівництва держави. Для подальшої роботи за цим напрямком буде створено робочу групу «Прозорість та підзвітність». Керівники місцевих військових адміністрацій та представники силового блоку Донеччини отримали  доручення щодо надання кандидатур до складу цієї робочої групи. 

 

«Я хочу наголосити та звернути увагу всіх керівників на це питання – на війні не може бути подвійних стандартів. І так само, як росія руйнує наші будинки та інфраструктуру і є беззаперечним ворогом для кожного українця, ворог – також і той, хто дозволяє собі наживатись під час війни,  –  підкреслив Ігор Мороз. – Маємо пам’ятати, що потрібно об’єднати всі зусилля у боротьбі як з зовнішнім ворогом, так і з внутрішнім заради загальної перемоги».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора