A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ТИЖДЕНЬ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА: БФ «ПРАВО НА ЗАХИСТ» ПРОВІВ КОНСУЛЬТАЦІЙНО-ПРАВОВИЙ ПРИЙОМ ДЛЯ ВПО З БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 13.09.2023 11:07
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

 

 

З 11 по 17 вересня вперше в Україні проводиться тиждень громадянського суспільства. І це закономірно, адже інститути громадянського суспільства відіграють важливу роль у розвитку громадянського суспільства, багато соціально-значущих питань вирішуються завдяки міжсекторальному партнерству в Україні.

Консультативно - координаційний центр підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця плідно співпрацює з громадськими організаціями, благодійними фондами з метою надання всебічної допомоги нашим землякам.

12 вересня наш партнер Благодійний фонд «Право на захист» провів консультативно-правовий прийом громадян із числа ВПО. Мешканці Бахмутського району отримали консультації та змістовні відповіді з найбільш актуальних для них питань, зокрема: про порядок отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройного конфлікту, оформлення свідоцтва про смерть загиблого члена сім'ї, порядок оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-карти, реєстрацію права власності на нерухоме майно, порядок отримання компенсації за пошкоджене та зруйноване майно тощо.

Дякуємо Благодійному фонду «Право на захист» за плідну співпрацю!

Щиро вдячні фахівцям фонду за надану правову допомогу нашим землякам!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора