A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДЯКУЄМО ТОВ МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ УКРАЇНА М.ВІННИЦЯ ЗА ДОПОМОГУ МЕШКАНЦЯМ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 09.09.2023 17:16
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

 

Діти - це наше майбутнє. І від того, якими вони виростуть, залежить, в якому майбутньому нам жити. Через дбайливе ставлення до дітей ми створюємо майбутнє, в якому суспільство буде розвиватися та процвітати.

Отже, задача дорослих - створити дітям якісні умови для життя і повноцінного розвитку, забезпечити їхні потреби. В умовах війни батькам важко самотужки впоратися з цим і подолати виклики сьогодення.

Тому Консультативно-координаційний центр підтримки населення "Бахмутський район єднає" у м.Вінниця є добрим помічником для мешканців Бахмутського району, що волею долі опинилися на Вінничині. Майже 60 сімей з малолітніми дітьми, багатодітні родини та інші родини з дітьми пільгових категорій отримали в нашому Центрі дитячі підгузки, посуд і засоби побутової хімії, а ще майже 40 сімей складом більше 4 осіб отримали засоби побутової хімії.

Виражаємо щиру подяку нашому благодійнику - ТОВ "МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ УКРАЇНА" за чуйність, щедрість, увагу до потреб і надважливу підтримку наших земляків! Дякуємо за безцінний вклад в наше майбутнє!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора