A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

СЕРГІЙ КАЛЬЯН ПРОВІВ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 04.09.2023 14:40
Кількість переглядів: 94

Фото без опису

 

4 вересня у приміщенні Консультативно-координаційного центру підтримки цивільного населення «Бахмутський район єднає м. Дніпро» голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян провів прийом громадян із числа мешканців Бахмутського району, які евакуювалися до Дніпра.

До очільника району мешканка селища Калинівка Часовоярської громади звернулася з питання фіксації руйнування її житла та отримання компенсації задля його відновлення. Сергій Кальян пояснив, що через ведення активних бойових дій на території району поки що неможливо провести фіксацію пошкодженого/зруйнованого житла. Уповноважені особи проведуть фіксацію пошкоджень її житла та їй безкоштовно будуть доставлені будівельні матеріали для його відновлення, коли це буде можливе з огляду на безпекову ситуацію.

Мешканець Бахмутської громади також звернувся за роз’ясненням стосовно  оформлення документів для компенсації за пошкоджене/зруйноване житло, зокрема, щодо отримання від Бахмутського БТІ довідки про правову належність нерухомого майна, яка виникла до 01січня 2013 року.

На сьогоднішній день для більшості наших земляків актуальним є оформлення пакету документів для отримання компенсації за пошкоджене або зруйноване житло. Сергій Кальян запевнив, що це питання буде вирішено після припинення на території Бахмутського району бойових дій та стабілізації безпекової ситуації.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора