A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

За вихідні ДТЕК Донецькі електромережі відновив світло для понад 18 тисяч родин в оселях, знеструмлених через негоду

Дата: 04.09.2023 12:28
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

 

Ураганний вітер на Донеччині спричинив низку руйнувань: повалені дерева, пошкоджені лінії електропередач та обладнання. За вихідні дні аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі змогли відновити електропостачання у понад 30 населених пунктах, знеструмлених через погодні умови. Знову отримують електрику більш як 18 тисяч родин. Енергетики також продовжували працювати над відновленням електромереж, постраждалих через активні бойові дії в регіоні.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відремонтували у вихідні дні низку пошкоджень мереж, спричинених ураганним вітром та поваленими деревами, та відновили електропостачання у понад 30 населених пунктах. В оселі більш як 18 тисяч родин повернулося світло.

Найбільше від негоди постраждав Покровський район, зокрема Селидівська та Криворізька громади. Складнощів у роботі додавали повалені дерева та постійні обстріли регіону. Пошкодження фіксувалися і в інших районах області.

На відновленні мереж після негоди в суботу та неділю працювали близько 30 бригад.

Нагадуємо: якщо у вас немає світла, повідомляйте у ДТЕК Донецькі електромережі. 

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінку компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять усе можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так, діючи разом і докладаючи спільних зусиль, ми зможемо вистояти й перемогти!

За інформацією ДТЕК Донецькі електромережі 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора