A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КООРДИНАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ ПІДТРИМКИ ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ ПРИ ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ, ОБЛАСНІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 30.08.2023 18:11
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

 

 

30 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації, що проходило під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної.

 

На засіданні серед інших було розглянуто питання реалізації ветеранської політики по підтримці захисників і захисниць України на території Донецької області. На сьогоднішній день ветеранська політика є одним із пріоритетів нашої держави.

– Усі ми знаємо, якою ціною дається кожен кілометр звільненої, відвойованої землі. І воїни, ветерани, захисники й захисниці заслуговують на максимальну підтримку органів влади та суспільну повагу, – підкреслила Юлія Костюніна. 

 

Представник БФ «Право на захист» Андрій Цариценко проінформував про поновлення діяльності фонду в Донецькій області для надання допомоги особам, які постраждали від військової агресії російської федерації, а також приймаючим громадам і про плани подальшої співпраці з місцевими органами влади.

 

За результатами проведення засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації надані відповідні доручення.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора