A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, НАЧАЛЬНИКА РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2023 09:12
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

 

 

 

Дорогі земляки!

Вітаю вас із Днем Державного Прапора України!

 

23 серпня ми вшановуємо один із трьох державних символів України – Державний Прапор України.

На території Донецької області жовто-блакитний прапор вперше було встановлено саме у Бахмутському районі: в 1917 році у місті Бахмут на будівлі Земської управи, а в 1989 році – в селі Званівка, що виявляє громадянську позицію та патріотизм мешканців нашого району.

Цього року День Державного Прапора припадає на час повномасштабної воєнної агресії рф проти України та набуває особливого змісту. Сьогодні жовто-блакитний стяг є не лише державним символом України – для всього прогресивного світу він став символом нескореності та незламності українців у прагненні захищати свою свободу, непохитної віри в перемогу.

Під жовто-блакитним прапором нашої держави міцно тримаємо стрій: військові Збройних Сил України, бійці тероборони, волонтери, робітники і службовці – кожний на своєму місці дає відсіч ворогу і наближає перемогу.

У цей урочистий день щиро бажаю вам мирного блакитного неба, щедрих золотих ланів, сил і наснаги на бойові та трудові звершення в ім’я зміцнення та процвітання нашої держави.

Нехай Державний Прапор України гордо майорить на вітрі й в серці кожного з нас! Україна переможе, і на нашу благословенну землю прийде мир!

 

 

 

З повагою,

голова Бахмутської райдержадміністрації,

начальник районної військової адміністрації                        Сергій КАЛЬЯН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора