A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДІТИ БАХМУТСЬКОГО РАЙОНУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У КВЕСТІ «БУДЬМО РАЗОМ»

Дата: 18.08.2023 14:44
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

 

18 серпня при Консультативно-координаційному центрі підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Кривий Ріг для дітей нашого району проведено пізнавально-розважальний квест «Будьмо разом».

 

Під час квесту діти виконували цікаві завдання, грали в рухливі та інтелектуальні ігри, змагалися в естафетах, випробували себе в різноманітних конкурсах. Панувала весела, дружня атмосфера.

 

Діти сподіваються, що і в подальшому на них чекатимуть цікаві зустрічі та спілкування з друзями з рідного Бахмутського району. А працівники центру у співпраці з організаціями-партнерами докладатимуть максимум зусиль, щоб навіть війна не відібрала дитинство у наших діточок, щоб вони посміхалися та розважалися, спілкувалися з однолітками, мріяли, розвивали свої творчі здібності.

 

Захід відбувся за підтримки Бахмутської райдержадміністрації, районної військової адміністрації та представників БФ «Словʼянське серце».

 

До уваги мешканців Бахмутського району, які проживають у м. Кривий Ріг!

 

Наш Центр працює за адресою: м. Кривий Ріг, проспект Гагаріна, буд.27 ( у приміщенні міської бібліотеки  для дорослих).

Якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина брала участь у розважальних заходах,  які проводяться щотижня, звертайтеся за телефоном «гарячої лінії»  099 137 51 19.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора