A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ЗА УЧАСТЮ ПРЕДСТАВНИКІВ ОБЛАСНОЇ ТА РАЙОННОЇ ВЛАДИ РОЗГЛЯНУТІ ПІДСУМКИ РОБОТИ СВІТЛОДАРСЬКОЇ ТА ТОРЕЦЬКОЇ МІСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ АДМІНІСТРАЦІЙ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2023 РОКУ

Дата: 15.08.2023 17:51
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

 

 

5 серпня під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Дениса Клюшникова й за участю голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна, начальника Торецької МВА Василя Чинчика, начальника Світлодарської МВА Олександра Гордієнка та представників структурних підрозділів облдержадміністрації відбулось обговорення підсумків роботи міських військових адміністрацій за І півріччя 2023 року.

 

У ході розгляду проблемних питань Василь Чинчик доповів про стан систем водопостачання та шляхи вирішення проблеми забезпечення водою мешканців Торецької громади. Також обговорювалися питання щодо стану укриттів на території громади.

 

Олександр Гордієнко проінформував про роботу, що ведеться у сфері соціального захисту, зокрема, про забезпечення соціального захисту учасників бойових дій, про підготовку до нового навчального року в евакуйованих освітніх закладах.

 

Під час обговорення були розглянуті питання про виконання бюджетів громад, стан справ у промисловості та сільському господарстві, розвиток сфери культури та інформаційної політики.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора