A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

СЕРГІЙ КАЛЬЯН ПРОВІВ АПАРАТНУ НАРАДУ З НАЧАЛЬНИКАМИ І СПЕЦІАЛІСТАМИ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ БАХМУТСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 15.08.2023 14:45
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

 

 

15 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян провів онлайн апаратну нараду з керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації.

 

Під час наради начальники управлінь і відділів доповіли про стан роботи за основним напрямками діяльності.

 

У рамках підготовки до відзначення Дня незалежності України начальнику управління соціального захисту населення Наталі Антипенко та начальнику відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, з питань освіти, охорони здоров'я, культури та спорту Ірині Тишаковій доручено опрацювати питання проведення тематичних заходів у центрах підтримки цивільного населення та освітніх хабах Бахмутського району.

 

Також мова йшла про хід евакуації дитячого населення району. За інформацією начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Оксани Боровікової, проводиться щоденний моніторинг щодо кількості евакуйованих дітей. На сьогоднішній день лише на території Торецької громади залишається 355 дітей.

 

У ході наради Сергій Кальян наголосив на необхідності посилення комунікації та взаємодії між структурними підрозділами райдержадміністраціями в процесі опрацювання контрольних листів органів виконавчої влади вищого рівня задля вчасної підготовки об’єктивних і  повних відповідей та на неухильному дотриманні виконавської дисципліни.

 

За підсумками апаратної  наради керівником  надані протокольні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора