A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

ДЯКУЄМО БЛАГОДІЙОМУ ФОНДУ «ПРАВО НА ЗАХИСТ» ЗА СПІВРОБІТНИЦТВО І ДОПОМОГУ НАШИМ ЗЕМЛЯКАМ!

Дата: 14.08.2023 11:57
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

 

За сприяння голови Бахмутської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Сергія Кальяна та Координаційного центру підтримки цивільного населення при Бахмутській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації ВПО з Бахмутського району, які зараз мешкають у громадах Львівської області, отримали допомогу від БФ «Право на захист». 

Наших земляків-переселенців, які оселилися у Дрогобицькій, Новороздільській, Миколаївській та Хирівській міських територіальних громадах, забезпечено речами першої необхідності: матрацами, постільною білизною, рушниками, посудом, засобами гігієни.  Ці товари допоможуть їм облаштуватися на новому місці та зроблять їхній повсякденний побут більш комфортним і затишним.

Координаційний центр підтримки цивільного населення при Бахмутській районній державній адміністрації, районній військовій адміністрації та його філії у співпраці з міжнародними і всеукраїнськими благодійними організаціями продовжують роботу із забезпечення речами першої необхідності переселенців із Бахмутського району у різних регіонах країни.

Щиро дякуємо всім, хто допомагає в цій важливій справі та підтримує наших земляків!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора