A A A K K K
для людей з вадами зору
Бахмутська районна державна адміністрація
Донецька область

НА ОБЛАСНІЙ НАРАДІ ОБГОВОРИЛИ СТАН ЗАХИСНИХ СПОРУД ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ, СИТУАЦІЮ ЩОДО НЕДОПУЩЕННЯ ТОРГІВЛІ АЛКОГОЛЕМ Й ІНШІ БЕЗПЕКОВІ ПИТАННЯ

Дата: 01.08.2023 19:35
Кількість переглядів: 63

Фото без опису

 

1 серпня голова Бахмутської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Сергій Кальян узяв участь у нараді, яку проводив з начальниками військових адміністрацій області заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. У нараді також взяли участь заступник  начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області Ярослав Межений, заступник начальника ГУ ДСНС України у Донецькій області Дмитро Нікулеско, представники  ВСП ЗСУ,  ОСУВ «Хортиця» та «Таврія», структурних підрозділів облдержадміністрації.

 

На нараді розглянуті питання щодо стану захисних споруд цивільного захисту, ситуації з недопущення торгівлі алкоголем в регіоні та інші безпекові питання.

 

– Захисні споруди цивільного захисту мають бути обладнанні всім необхідним та приведені до належного стану. В умовах постійних обстрілів з боку російської федерації це питання має тримати на контролі кожен керівник громади,   –  підкреслив  Вадим Філашкін.

 

За результатами системних заходів щодо перевірки стану захисних споруд цивільного захисту, проведених у червні, з урахуванням безпекової складової були оптимізовані найпростіші укриття. Сьогодні на Донеччині для безпечного укриття населення захисні споруди цивільного захисту наявні в достатній кількості.  

 

Учасники наради обговорили питання організації роботи щодо поліпшення стану утримування захисних споруд цивільного захисту та їх перевірок територіальними підрозділами державної служби України з надзвичайних ситуацій спільно з Національною поліцією та органами місцевого самоврядування, результати роботи правоохоронних органів і органів місцевого самоврядування щодо недопущення випадків торгівлі алкогольною продукцією. 

 

За інформацією Головного управління Національної поліції в Донецькій області, за період з 24.02.2022 територіальними підрозділами ГУНП в області перевірено 7783 об’єктів торгівлі. За результатами перевірки виявлено 2131 факт грубого порушення чинного законодавства щодо обмежень торгівлі алкогольними напоями та складено 2131 адміністративний протокол. 

 

Також мова велася про безпекову ситуацію в Донецькому регіоні та про взаємодію органів місцевого самоврядування, військових і правоохоронних органів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора